Ta er i häcken politiker

Var tvungen duscha direkt på morgonen. Kände mig så äckligt kladdig. Nu är det bara att hoppas att bandagen sitter kvar till i morgon. Det ser ut som om dom vill av. Ja herre min je så jobbigt det är att inte kunna ta hand om sig själv. Rostade lite bröd och gjorde kaffe. Väntar på Samhalls varubud. Har bland annat beställt jordgubbar. Hoppas dom  har hemma.
 
Ska börja med babysockor idag. Alltså raggsockor i babystorlek. Mina grannar tvärs över hallen ska ha en baby. Tänkte ge dom ett par. Har ju så mycket restgarner jag kan sticka av. Och såna här dagar som är idag passar det ju bra att sticka. En mörk och solfri dag än så länge.
 
Igår blev det mycket TV tittande. Morden i Midsomer och Bates Motel. De nya avsnitten av Midsomer är inte lika bra som dom gamla. Beror på den nya kommissarien. Han är inte lika mysig.
 
En annan sak som kan reta mig är all denna politik som ska ältas om och om igen, bara för att det är politiker vecka på Gotland. En massa knäppisar som står och skyller allt skit på varandra. Arbetslöshet, dåliga skolor osv är alla andras fel. Och så har vi dessa  sverigedemokrater som skyller allt på invandrare och romer. Vakna upp för f-n. Kan man bli annat än arg på politiker. Och aktivister då? Dom protesterar i tid och otid. Utan att komma med nån lösning på problem. Ge er nu!!!!!!!! Ta en jordgubbe i stället.
 
Ja det var allt för idag. Ha en bra dag.
 
 
 
 
 
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0