Klämdag

 
 
Gör kaffe. Alltså vad är det för fel på mig? Det är inte ofta som jag kan göra kaffe som smakar kaffe. Är det nåt fel på min bryggare? Bläh för skiten. Tror jag återgår till instant pulverkaffe. Äter några salta jordnötter istället. Måndag idag. Sista måndagen för detta år. Får se om syster Helena kommer idag. Skulle behöva få mina tår omlagda. Hon verkar inte ha så mycket tid för mig. Skit när kommunen tog över hemsjukvården.
 
Har i alla fall sovit i natt. Med hjälp av panodil och tramadol. Hade tänkt duscha på morgonen men var för trött för det. Tar det ikväll istället. Idag är det väl vanlig blåmåndag. En del tar ledigt och kallar det klämdag. Jag är alltid ledig. Klämmigt eller hur?
 
I Tour de ski gick det bra för de svenska skidåkarna. I damklassen tog Hanna Eriksson hem vinsten. Och hos killarna var det Calle Halvarsson som vann. Det var i sprinten. Över all förväntan. Idag är det vilodag. Återkommer i morgon med hur det går. Nu en mahjong. Ha en bra dag, vi ska visst få snö enligt SMHI. Får se hur det blir med det. Hej då!
 
 Snön som ska komma, eller?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0