En lat en får lite ork

 
 
Idag startade jag tidigt med att vara duktig. Mattan ut på vädring. Sovpläden i tvättmaskinen och lakan från sängen för att också sen in i maskinen. Dammsugaren fick också arbeta och sen blev det dammning. Vaskade sen golvet. Så snart ska jag bädda sängen och utbryta "KLART". Det enda jag nu har kvar är fönstren. Dom överlåter jag till Isabel. Undrar nu vilken dag jag ska fortsätta med resten av läggan. Det är inte så lätt för en rörelsehindrad människa att storstäda. Allt går så sakta. Inte är det som förr då man var frisk och for omkring som en juttaperka.
 
Appropå frisk eller sjuk så har jag bestämt nu att jag inte ska uppsöka reumatologen mer. Dom blev ju sura sist jag var där och sa att jag inte ville fortsätta med guldsprutorna. Då sa dom att dom inte kunde hjälpa mig mer. Jag är ju nu säker på att guldsprutorna var orsaken till att jag fick så många sår på benen. Efter att jag slutat är det slut med sår också. Samtidigt belastar jag ju inte landstinget. Dom har ju så ont om resurser. Jag ska dra mig för att belasta sjukvården över huvud taget hädanefter. Man blir ledsen då man märker att man är en belastning. En trasig tång som jag har och skulle behöva ha en ny. Men jag har inte råd att köpa hjälpmedel. Har sett i katalogen och hjälpmedel kostar ju skjortan.Törs inte tänka på vad som händer när min rullator inte rullar längre. Den är ju 10-11 år och börjar vara skruttig. Men man blir väl sittandes inomhus då. Man undrar vad som hände med välfärdssamhället? 
 
Lite kyligt ute men ändå skönt. Nu bädda sängen och hänga tvätten sen Emmerdale och Holby City. Till lunch en grillkorv tror jag. Sen bara njuta i mitt rena sovrum med boken. Hoppas ni är friska och krya. Hej då!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0