Frukt på fat

Det regnar inte idag, i alla fall inte nu. Men molnen hänger i. Ska bara slappa idag. Har ätit frukost som bestod av kaffe, en surdegsmacka med rökt skinka och skivad gurka. Som avslutning en kartong hallon. Alltså en perfekt frukost.
 
Shoppingdag med Isabel och Alec igår. Pengarna rullade kan man säga. Sen for vi hem och jag lagade middag till mitt sällskap. Det blev så enkelt som köttbullar, gräddsås och makaroner. Efter det att Isabel och Alec farit hem, slöade jag framför TV en stund och sen sängen.
 
SAIK spöade Linköping igår kväll med 4-1. Vackert så. I Luleå fick dom bryta matchen efter att en spelare från HV blivit skadad och medvetslös. En otäck olycka. Men nu hörde jag på radion att spelaren, Oscar Sund, ska bli utskriven från Sunderby sjukhus idag. Bra så!
 
Ska sy ihop hundtröjan idag. Sen är det bara att sticka vidare på Alecs sockor. Det är dags att sätta på sig tjocksockor snart. Köpte ett stort fruktfat igår i ljust lila, på Ica Maxi.
 
    Satte vackra svenska äpplen på det. Det blev så fint. Fatet kostade 39.50 och det var värt varenda krona. Inte nog med det, äpplena var jättegoda och jag betalade bara 12 kronor för en påse.
 
Nu slutar jag för idag med bloggandet. Ska ta några värktabletter för mina ännu sargade tår. Hej då!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0