Bläh för min mobil

Sitter i den tidiga morgonen och blir arg när jag hör nyheterna på radion. Israel fortsätter bomba Gaza. Utan urskiljning släpper dom sina bomber och granater. Oskyldiga barn är dom som drabbas mest. Nu slutar jag tycka synd om judarna för förintelsen. Och kom inte till mig med apelsiner och vin från Israel. Dom gör som dom vill för dom har USA bakom ryggen. Där sitter dom i sitt lilla skitland och bestämmer över sina grannar. Bygger sina murar och hindrar folk från att få arbeta och få sjukvård. Bläh!
 
Idag ska vi få sol. Man tror inte det är sant. Omläggning av tår idag och jag måste handla. Matte är kvar i Sunderbyn. Ska på en ny undersökning idag.
 
Nu är det slut på "Herrskap och Tjänstefolk". Såg sista avsnittet igår. Jag vill ju fortsätta se vad som händer nu när andra världskriget börjar. Hoppas på att det finns fler avsnitt.
 
Till frukost blev det en leksands med prickig korv och gurka på. Och kaffe förstås. Ska in i duschen nu och sen ska jag sticka färdigt framstycket och lägga det i press. Börjar sen med ärmarna.
 
Igår strejkade min mobil. Den hade stängt av sig själv på natten (slut ström antagligen). Tog hela dagen innan jag fick igång den igen. Helt desperat hade jag tänkt kasta den åt h......e (en varmare plats).
 
Nu ska jag betala TV-licensen som förfaller idag. Ni brukar väl betala den, så att ni inte får en snigel i ögat. Ha nu en bra dag. Hej då!
 
                               
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0