Fortfarande varmgrader

En trevande sol visar sig på himlen. 5 grader är det idag. Har löst melodikrysset nu och satt på TV. Där visas damernas slalom andra åket.

Har plockat fram köttfärssås ur frysen. Det blir middag idag med Isabel och Alec. Jag äter sallad till köttfärssåsen och dom andra får spagetti. Spagetti innehåller ju kolhydrater, och det ska jag akta mig för.

Det var svårt att trava till tvättstugan igår. Rullatorn ville gå sin egen väg i halkan. Men jag klarade mig hem med benen och armarna intakta. Sen var Isabel och handlade till mig, det nödvändigaste. Jag får handla till veckan.

SAIK förlorade bortamatchen mot Modo igår. Skit också! Nu står det 2-2 i matcher. Luleå förlorade också mot AIK och där står det 3-1 i matcher, fördel AIK. Så kan det bli när det är hockey. Ibland får jag för mig att det är meningen att det ska dras ut, så att det ska bli många matcher och mycket pengar tll klubbarna. Hm!

Såg en Bondfilm igår kväll. Skulle sen se en ny deckarserie på tvåan, "The shadow line" , men jag orkade inte. Få se om dom visar den på play, då kan jag se den där. Ikväll ser jag på ettan om femteklassarna och sen 21.30 en annan brittisk deckare, "Mord i paradiset".

Nu ska jag se skidtävlingen från Falun. Ha en bra dag nu.

Hej då!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0