Plus åtta grader

Idag är det 8 grader varmt och sol. Tvättdagen ser ljus ut. Men fortfarande jättehalt.  Matte har sovit här och är nu på jobbet. Det verkar bara vara här på Hagelvägen det är så halt. På andra vägar är asfalten framme. Det är som om hin håle bara väntar på att jag ska ramla och bryta nån arm eller ben, när jag går till tvättstugan eller med soporna. Vi får se hur det blir.

Så var det fredag igen. Hemskt vad tiden går fort, men det har jag väl påpekat förut. Ett flygplan har försvunnit under flygning i trakterna kring Kiruna. Nog är det konstigt att ett så stort föremål bara kan försvinna så där. Inte hjälper det till heller att vädergudarna gör så att det stormar och snöar där. Fem norska människor var ombord på planet. Hoppas det ordnar upp sig med det hela.

Inget Emmerdale idag. Det är viktigare att visa skidskytte (som jag inte ser på längre). Just nu spelar radion Johan Becker och "Higher". Eller det är Stars Pilot, men Johan sjunger och piloterna dansar. Johan Becker är en av mina favoriter. Fantastisk låtskrivare och sångare.

Har sett Moa Lignells låtvideo, som hon spelat in i Kanada till låten "When I held ya". Älskar den låten. Får mina ögon att tåras. Får mig att minnas gamla stunder med mycket kärlek. Suck!

Det blir väl en tråkig TV-kväll för mig som vanligt. Lyssnar nu som avslutning på "Betty Davis eyes" med Kim  Carnes. Jag har ägt den vinylskivan. Köpte den i Örebro på åttiotalet. Låten är lika bra nu som då.

Och detta är Betty Davis som hon sjunger om. Eller rättare sagt hennes ögon. Ha en bra dag! Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0