Semlorna klara

Idag -6 grader och samma gråa som igår. Matte har sovit här men han steg upp så tidigt, så jag har inte sett honom denna morgon.

Nu är semmelbullarna klara och inne i frysen. Ångrade att jag hade gjort degen på en liter. Hade varit nog med en halv liter. Jaja, nu är det gjort i alla fall. Inte blev dom så vackra direkt, men smakade gott.

Matte gjorde några stycken i går kväll som utföll till belåtenhet. Isabel och Johanna kom och hälsade på en stund. Dom var ute på en promenad. Isabel smorde mina ben och sen tog dom soporna när dom gick. Jättebra!

Och vem är Stefan Löfven? För mig helt okänd. Men enligt media ska han vara den nya partiledaren för sossarna. Hur ska detta sluta för dom stackars sossarna. Jag är glad att jag inte är i de leden.

Såg på TV igår då Anton Hysen gjorde avbön, för att han var homosexuell. Ska det behövas i denna tid, i detta land? Herre min skapare, man är väl som man är. Människa!

Såg också "Seinfeldt", jag tycker det är så roligt. Kan skratta mej redlös! Det är så befriande att få skratta ibland.

Det blir nog att handla i morgon. Ska försöka mosa i mig värktabletter så jag kan få på mig skorna. Men det blir på eftermiddagen jag far.

Idag blir det väl inget särskilt för mig. Ikväll ser jag "Gäster med gester" och klockan 21 på tvåan, ser jag svensk dokumentär, "Hoppets hamn".

Jesses så mycket snö vi har nu. Tycker det får vara bra med det. Snart är vi inne i februari, så jag vill inte ha mer av det vita nu. Men när brukar jag få som jag vill. Igår gick stolen, som jag brukar sitta i vid datorn, sönder. Så jag satte den i det tomma förrådet tills vidare. Undrar när jag kan skjutsa den till soporna. I alla fall sitter jag nu på en obekväm köksstol. Kan slå vad om att jag inte sitter för länge där.

Nu ska jag sluta skriva för idag. Ha det bra och hej då!

Kommentarer
Postat av: Åsa

härligt med hembakta semlor, de går nog åt ska du se, jag var förbi Lidl idag men inte fanns det några semlor där inte, köpte tulpaner och rosor istället som de hade för ett billigt pris.Ska åka till grannstan på lördag i ett ärende så kanske blir det ett kondisbesök då med semla och kaffe. Ja nu vill vi inte ha mer snö, men som sagt när får man som man vill?

2012-01-26 @ 19:48:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0