Mera snö

Idag är det -2 grader och man kan säga att det är molnigt. Det snöar. Nu är ju klockan bara nio så det kan ändra sig ännu, innan dagen slutar. Blåsten har väl gett sig för närvarande.

Efter att ha läst AB så vet jag att det blev ett skriande efter melodifestivalens slut igår. Björn Ranelid gick direkt till final. Man kan säga att det var många som var arga för detta. Jag förstår det inte. Det var ju svenska folket som röstade. Och dom ville ha det så. När nu han blivit inbjuden att vara med i denna tävling, ska man då inte respektera hur det blir. Det är väl inte värre än när han med bananen var med. Är man inte nöjd med programmet, ändra kanal. Det brukar jag göra. Nu blev jag nyfiken, måste nog se reprisen.

TV visade Whitney Houstons minnesgudstjänst i flera timmar igår. Kollade en stund. Sen på kvällen visade dom "Bodyguard". Jag kunde inte avstå från att se den. Men jag är nog mer intresserad av Kevin Costner. Tycker han är en fantastisk bra skådis.

Idag ser jag nog inte "Vinterstudion". Tror jag i alla fall. Det är mest bara alpint. Finner ingen spänning i detta numera. Tvättade inte igår. Tyckte att jag hade för lite tvätt. Måste ändra tid till en annan dag i veckan. Och vilken dag ska jag fara och handla? Jag drar mig för det. Både att åka färdtjänst (väntan) och att handla hatar jag. Men jag måste köpa födelsedagspresent till Tova som fyller år den tjugonionde. Kanske jag far på onsdag då bokrean börjar. Tänkte kolla om Marianne Cedervalls bok "Spinnsidan" är på rea.

Nu ska jag väl hitta på nåt roligt att göra resten av dagen. Hoppas ni har det bra! Vi hörs, hej då!

Håhåjaja!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0