Vad regnet ställer till

Nu på morgonen är det bara sex grader och naturligtvis är det mulet. Man bara väntar på att himlen ska öppna sig. Igår när vi kom till Kupan i stan steg jag ur bilen i en sjö. Plaskvåt om fötterna kom jag in på affären. Så mycket hade det regnat i stan. Men nu var jag på Kupan. Det är en stor affär och dom har mycket kläder och ett stort rum med möbler. Hittade bara en plastkorg som jag ska sätta på dörren för att samla upp posten som kommer. Då slipper jag leta upp tången innan jag kan ta upp posten som alltid hamnar på golvet.

Sen for vi till Kronan och den affären med begagnade saker. Där köpte jag ett furubord att ställa framför soffan. Det kostade trettio kronor och blev perfekt. Bordet jag hade där förut hamnade framför köksfönstret. Sen bytte Isabel förråd åt mig. Så nu har jag ett stort förråd. Gott om svängrum blev det.

Läste i PT att vägen från Älvsbyn till Sikfors har rämnat och att det blivit avskuren. Måste vara regnet som gjort det. På ett ett annat ställe hade regnet bildat en svansjö.

               

Och svanarna tar tillvara detta som synes. Ja så kan man se att vädrets makter ställer till det.

Så var det fredag igen. För många är det löningshelg. Så i morgon är det nog mycket shoppande i stan. Jag har ju växt ifrån detta, tack och lov. Nu är man glad bara man har ett korsord och ett äpple. Rasmus sockor är klara och Isabel tog dom för vidare befordran. Så nu ska jag börja på Alecs sockor idag.

Matte kom hit och ska vara här medan hans taxibil är på service. Det blir väl lunch då  för mig. Gör bara makaroner och korv. Snabbt och bra. Med en grönsallad till så blir det nyttigare.

Nu blir det mahjong en stund innan Emmerdale. Ha en bra fredag.En hälsning till Åsa-jag tycker tallris är snyggare tillsammans med ljung. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0