Fy va kallt det är!

Kallt idag också. Bara två grader och nordan. Hua! Men jag är inte orolig, det kommer bättre väder. Tror jag i alla fall. Det var jobbigt igår med all tvätt jag hade. Inte nog med det, när jag var klar och skulle lämna tvättstugan hakade rollatorn fast i tröskeln och det mesta av tvätten hamnade på golvet. Hur jobbigt var inte det, men det är bara att bita ihop och ta det. 

Till middag igår gjorde jag pyttipanna med ägg. Jag tror vi ätit pytt tre gånger på en månad. Det måste bero på att jag har gjort fel när jag planerat portionerna. Lagat för mycket mat och fått rester som måste ätas upp.  Jaja, det är bara att äta det. Idag gör jag en sallad på räkor till lunch. Det vi ska äta till middag vet jag inte än. Får besöka Ica och handla det jag skulle handlat igår. Jag är hemskt sugen på entrecôte, det var år och dag sedan jag åt det. Ganska dyrt är det. Få se om jag hittar nåt gott att äta till middag.

Sen skulle dammtrasan användas i dag. Få se om det händer. Och när måste jag börja packa? Skulle kunna börja idag, men var ska jag ställa lådorna?

Igår köpte jag kannan som hör ihop med fruktskålen som jag köpte på Kupan förra veckan.
              
                  
Typ denna kanna fast med andra blommor, mera i färg aprikos och grönt. Passar till sommarsaften på uteplatsen. Nu är jag i framtiden i sommarvärmen med saft och jordgubbar. Det riktigt vattnas i munnen när jag tänker på detta.

Nu ska jag vattna mig själv i duschen en stund. Lyssnar på radion och nu spelar dom The King med Playtones. Poppis låt! Glad och medryckande, jag menar att det rycker i benen till dans.

Fram med vinterjackan tills jag ska ut. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0