Behöver en ny jacka

Ser en strimma sol nu på morgonen. Det är -5 grader. Igår eftermiddag snöade det ymnigt en stund. Inte kul att se, om man som jag är döless på snö. Men det är bara att tacka och ta emot. Tacka vet jag inte om jag behöver, men i alla fall.

I dag blir det både lunch och middag att laga. Jag har parisare i kylen, och gör det till lunch. Till middag blir det spagetti och köttfärssås. Tog fram köttfärsen ur frysen igår kväll, så den tinar lite innan jag ska laga till den. Får se om jag knatar ut nåt idag. Behöver inte handla nåt. Kanske jag måste gå med soporna.

I går var jag in på HM:s hemsida för att kolla sommarjackor. Men såg inget jag föll för, men kanske jag beställer en parkas. Tråkiga färger bara, typ grått och svart. Jag vill helst ha nån glad färg  som röd eller blå. Det finns nog med grå och svarta pensionärer, tycker jag. Nu har den röda väskan jag skulle få när jag prenumererade på ÅR, kommit. Ska bara hämta den på Ica. Det kanske jag gör idag. 

Sverige fick en guldmedalj igår i skidskytte. Det var Helena E som tog guldet. Duktig tjej. I kväll spelar SAIK  andra matchen mot Linköping. Det blir att hålla tummarna igen. Jag tror att Oscar har fått bort gipset från sin brutna tumme, så nu är det nog bara skrillor som gäller för honom. Och hockey förstås.

Var upp till Birgit igår och hittade ett stickmönster och garn till tröjor, i en katalog hon har. Det blir till två tröjor till AL:s småtjejer. Julklappar tror jag. Med min ekonomi måste man börja i god tid med julklappar. Ska beställa detta snart tillsammans med det som Birgit ska ha. 

På lägenhetsfronten har inget hänt. Var in på Lulebos hemsida och kollade nu på morgonen, men dom har väl inte börjat jobba än. Nu ska jag duscha och pyssla lite. Undrar när min fotvårdare kan komma hit och ta itu med mina fötter? Det skulle verkligen behövas. Långa naglar på mig!

Nu är det blå himmel och sol här. Hoppas det vädret är kvar på eftermiddagen när jag går ut. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0