Kalas i Lule

Kaffe och lingongrova med ost. Det är dagens frukost. 18 grader och molnigt, det är dagens väder. Vad nu då, fruntimmersveckan är ju över. Det är bara att ändra vädret till sol och mera värme. Folk har ju semester, vet jag.

Till helgen startar väl Lulekalaset. Får vara för mig. Jag kalasar hemma i stället, blir billigare så. Skulle vara nöjd med lite jordgubbar. Men på fredag fyller Joakim år, jämna år. Får det svårt att ta mig till hans gratulation. Skulle behövt färdtjänst och mera pengar. Helt plötsligt har ingen i min familj bil. Mattes bil som ska bli Isabels, är inte besiktigad. Isabels bil tog hennes ex-make hand om och sålde. Hon får bara behålla skulden på den. Det är ju just. Samma make som ska ha betalt för att vara med sin son. Bläh!!!!!

Idag blir det väl inte så mycket att göra. Gör en pannkaka till lunch och chili till middag. Har ingen bok att läsa men ett nystan garn som jag kan provsticka i. Kanske jag gör ett par sockor till Terese´s son Rasmus. Börjar nog på detta. Ser kanske lite simning. Och vilar lite. Ni ser vilket skönt liv jag har. Varvar det hela med lite disk.

Tog några kort igår med min telefon. Dom blev inte så bra vill jag säga. Jag är oduglig på att ta kort. Jag har en  vän som är yrkesfotograf, så man får skämmas för mina kort. Sätter i alla fall in ett kort på Isabel på min uteplats.            
                           

Min söta unge. Önskar att hon inte rökte. Men för att sluta måste ju hon önska det också. I all fall är hon snäll och hjälpsam mot sin mamma. Love her!

Kan inte sluta tänka på de ungdomar som blev avrättade av en idiot i Norge. Det finns inte nog straff för en sån typ. Jag kan inte säga människa, för jag anser honom inte vara människa. Tyvärr finns det fler av den sorten. Är det nåt fel i uppfostran eller är det generna som är skadade. Föds man sån? Usch, måste sluta tänka på detta.

Ska nu göra nåt roligt en stund. Isabel och Alec kommer på lunch och det är roligt också. Ha nu en skön dag så ska jag se om jag kan skriva om nåt roligt i morgon. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0