Underbart med familj

Långfredag idag. Tror inte att den är så lång längre som man tyckte den var, när man var yngre. Isabel kommer idag så då går dagen fort. Solen tittar fram så här på morgonen. Kanske det blir en lika fin dag som igår. Har just druckit morgonkaffet.

Igår fick jag träffa mitt barnbarn, Caroline som hastigast. Hon var på väg till sin pappa i Kåbdalis för påskfirande. Jätteroligt träffa henne. Det var några år sen sist. Synd att det ska vara så långt mellan gångerna. Det är ju avstånden som är stora också.

 Isabel tar med sig flyttkartonger. Vi ska packa klart i förrådet. Så roligt att dom kommer bara. Till lunch gör jag bacon, ägg och potatis. Sen gör jag kycklinggryta och pommes frites till middag. Har fyllt hönan med godis så då blir väl Alec glad.

Jocke ringde igår. Han kom från Östersund och skulle fira påsk med familjen i Tväråsel. Skulle komma förbi nåt under helgen. Matte har ledigt i helgen. Så nån stund kan familjen samlas. Underbart blir det! Dom rosa tröjorna är på väg till Helsingborg. Tyvärr kommer dom inte fram till påsk, men bättre sent än aldrig.

Nu ska jag fräscha till mig inför firandet. Ha en skön dag mina vänner! Ni är i mina tankar. Hej då!!

                                         
                                       


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0