Rantardag

Nu är det 7 grader varmt. Solen har lyst i omgångar och det blir nog en fin dag. Igår hade jag en riktig rantardag. Har nog rantat för ett år ungefär. Jag brukar inte vara så mycket för att springa hos folk, men igår blev det bara så. Träffade Eva när jag kom från tvättstugan, och då ville hon att jag skulle komma till henne och Sally och fika. Det gjorde jag. Där bullades det upp kan ni tänka, och vi hade en trevlig stund. Sen när jag hämtat min tvätt ville Birgit att jag skulle komma. Och det gjorde jag. Mer fika och wienerbröd. Och mer trevnad, var inte hemma förrän vid sextiden. Tror ni jag orkade äta nån middag. Nada!

Sen såg jag lite hockey. Onödigt för SAIK åkte på däng i förlängningen. Är lite sur på Fbk:s spelare. Är väl inte de mest justa spelare man kan se. Och de fula grejer dom gör är det bara att rycka på axlarna åt, som att det inte var meningen och inte deras fel. Skitstövlar kan jag kalla dom för. Men det är ju bara ett uppköpt lag, tror inte värmlänningarna har så många spelare.

Glodde lite på TV en stund innan sängen intogs. Man blir trött av att ranta. Idag blir det Ica och en promenad. Men nu en dusch och sen Emmerdale. Matte jobbar och jag äter ensam. Inget mer för denna dag. Hej då!

                                               

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0