Småkallt idag

Några minusgrader är det. Men det ser ut att bli en fin dag. Jag var ju ut igår, men det var inget hit. Halkigt var det fläckvis. Och det blåste som bara den. Men jag tog mig ut och hem igen. Det var mest Året Runt som hägrade. Jag köper ju denna tidning varje vecka men läser den sällan. Jag bara löser korsord. Men igår hittade jag en stickbeskrivning på en basker, fingervantar och en halsdukspolo. Låter lockande att prova. 

Såg Idol igår. Måste säga att alla deltagarna kan sjunga och så brukar det inte vara. Det var ånyo en tjej som åkte ut. Kan det vara för att det är mest småtjejer som röstar? Sen var jag in på sexan och kollade på Spartacus, en serie om en gladiator.

Idag är det en vilodag för mig. Ska provsticka lite på nåt nytt mönster. Ska också göra pannbiff på köttfärs som jag tog fram i går kväll. Till lunch idag gör jag sparrisoppa med pain riche. Pannbiffen blir till middag. Med mycket lök och skysås. Smaskigt värre. 

I kväll är det tråkigt på TV. Dansband är inte min specialitet att titta på och på fyran är det dansprogrammet med s k kändisar. Bläh!

Nu har jag tagit en paus i bloggandet och löst melodikrysset. Idag var det enkelt för mig. Men jag vinner väl inget i alla fall. Men vad gör det, det är kul ändå. Nu ska jag gå in på min farm och kolla hur det ser ut där. Om det är några djur som ska ha mat och om jag har nåt att skörda. Sen är det tid att göra soppa till lunchen.

                             
Sätter in en bild på ett av mina barnbarn, Tova, som nu har flyttat till Skellefteå. Det blir tomt utan henne här, men vi får väl ses när hon har vägarna förbi. Hon har ju mormor och morfar i Tväråsel så hon kommer nog hit också. Hon är så söt och gullig. 

En bra dag önskar jag er! Hej då!     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0