Seger för SAIK

Solen tittar fram nu på morgonen, trots att snön ligger fläckvis på marken. Taket på huset mitt över gatan är täckt med snö. -1 grad är det nu, så man fryser ju inte ihjäl direkt. Jippi för SAIK som vann över Frölunda igår med 4-2. Och det borta vilket brukar vara svårt, att vinna i Göteborg. Roligt med ett så ungt lag som Skellefteå har. Unga hungriga pojkar som gör ett bra lag.

 Skulle tvätta idag, men jag tycker jag har för lite tvätt, så jag ska försöka ändra tvättid till söndag om det går. Brukar gå bra. Måste på affären idag och handla lite mat och en Året Runt. Kanske några clementiner också som helggodis. På tisdag är det lönedag. Då ska jag köpa garn, så jag får nånting att sticka på.

 Matte kommer med sallad till lunch. Hade tänkt göra en fläskpannkaka till middag. Men vet inte hur det blir. Kanske blir det snitsel i stället med stekt potatis och citronmajonäs. Pannkakan kan jag göra i morgon eller nån annan dag.

 Såg en film på tvåan igår, en fransk film "Brudtärnan". En lite mysko film. Men jag satt där och såg den ändå. Orkade nästan inte gå och lägga mig. Ikväll vet jag inte om jag ser galan för världens barn eller kanske Idol. Det är tiggprogram båda. Men det på ettan är ju för en god sak, medan det på fyran är för att kanalen ska få mer pengar. Så att dom kan betala sina böter som dom får när dom överskrider reklamtiden. Kanske jag ser på ettan då.

 Jag är som den ståndaktiga tennsoldaten som håller ut, nu när jag bara har dessa TV-kanaler. Ska verkligen försöka, men Gud vad jag saknar femman och nian. Och en filmkanal också. Men så är det, man kan inte ha allt. Nu är det duschtid. Visst är det skönt med varmvatten så man kan duscha. Vi får väl höras i morgon igen. Ha det så bra. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0