Första advent

-19 grader så kylan håller i sig. Vaknade i natt kl 3, trodde nåt hänt Matte. Verkligen obehagligt när jag vet att han jobbade natt. Och jag brukar ha såna känslor när nåt har hänt. Men eftersom jag inget hört så var det nog bara ett obefogat varsel. Däremot är det hemskt vad som händer i Korea. Ska detta bli ett nytt krig? Usch!

Det är julskyltning idag. Jag håller mig då inne, mina leder gillar inte kyla om än jag inte fryser. Däremot ska jag tvätta kl.13. Kul söndagsnöje jag har. Till lunch broccolisoppa med rostat bröd. Har tagit fram köttfärs som jag ska göra nånting av till middag. Blir det pannbiff eller stekar jag bara köttfärsen som den är med lök?

Freya, mitt barnbarnsbarn, fyller 2 år idag. Hon bor i Skåne så jag har aldrig sett henne, tyvärr. I verkliga livet vill säga. Jag har ju sett kort på henne.

                       

En liten klämmig, busig tjej vad jag förstår. Grattis till henne!

Nu ser jag att solen tittar fram från mörkret. Konstigt nog känns det kallare då. Nu är det väl bara att sätta igång med soppan så att den är klar till lunch. Har inget mer att skriva om idag så det blir bra så. Ha det så bra alla ni! Hej då!
                                

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0