Dörr i baklås

-10 grader nu på morgonen men det säger ingenting om hur det blir under dagen. Igår morse var det ju -20 och när jag gick ut vid tvåtiden i går var det -3 grader. Så fort ändrar det sig denna tid på året. Tala om att det var härligt ute. Gick till Kupan och köpte två böcker "Frihetens sjö" två delar och två babylakan allt för 16 kronor. Satt en lång stund utanför Kupan i solen och njöt av den. Gick sen på affären och köpte två liter mjölk och några apelsiner innan jag gick hem.

När jag gick ut i går tog jag sopor med mig som jag skulle lämna i soprummet för återvinningen. Då gick det inte att låsa upp dörren. Försökte med det i ca femton minuter och sen ställde jag kassarna utanför dörren, ringde hyresvärden som lovade ordna in soporna. Detta har aldrig hänt förut. Trodde först att låset var utbytt, men så var det inte enligt hyresvärden.

Efter middagsdisken såg jag på TV, "På spåret" sen skulle jag se en film på åttan som skulle börja kl.21. Den heter "Marie Antoinette" men den började aldrig. Det var tennis i stället. Konstigt att dom inte kan sätta ut ett medelande i överkanten på TV:n hur det blir. I alla fall var jag in på kanal åtta under kvällen och kollade men ingen film där inte. Dålig stil tycker jag.

Mer dålig stil kan jag bidra med efter att ha läst Piteå-tidningen. Vad sägs om detta "Körde skoter alkoholpåverkad", Misshandel vid busstation", Olaga hot mot ordningsvakter", "Misstänkt narkotikapåverkad", "Greps för misshandel" och "Slagen i huvudet med flaska". Det är en del av de lokala nyheterna i dag. Det är inte här i byn men i Fyrkantenområdet där byn ingår. Vart är världen på väg. Tycker det är otäckt. Märk väl att det inte är några utlänningar utan bara norrbottningar som står för rubrikerna. Annars är det ju lätt skylla på invandringen. Skrämmande!

Blir soppa till lunch, som vanligt men till middag har jag ingen aning. Det löser sig varefter dagen går. Tar nog en tur på byn i eftermiddag. Nu är det snart slut på "Ring så spelar" och melodikrysset startar. Bäst att vara på hugget då. Ha en bra lördag så hörs vi i morgon! Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0