Tvättdag

Just nu snöar det inte, men jösses så mycket snö vi fått. -5 grader är det ute. Jag gick ju till Ica i går och mestadels fick jag bära rullatorn. Förstod att jag inte skulle orka bära både rullatorn och matvarorna hem så jag ringde färdtjänst för att få hjälp hem. Snön bara vräkte ner och det blåste friskt. I dag blåser det men nu idag lovar SMHI sol till i morgon. Jag hoppas det blir så. Om en stund ska jag tvätta mellan 10-13. Kl. 12 är det lunch och samtidigt "Hem till gården". Får pussla ihop detta.

Såg TV hela kvällen, konstigt när det inte var nåt från OS. I kväll ser jag "Kommisarie Lynley" på kanal åtta. Sen vet jag inte om det är nåt annat att se.

Soppa till lunch med hembakt bröd och pastagratäng till middag. Låter det bra? Så får det bli.

Jag längtar till våren och sommaren. När jag får sätta upp änglarna (vindspelet), som jag fick av en god vän, på balkongen samt plantera blommor. Längtar till och med att få städa bort vintern från balkongen. Och snart kommer den tiden. Jag har stora planer för min balkong denna sommar. Få se hur det blir med det. Måste be Matte borra några hål för amplar. Måste också köpa en trappstol. Ja inte för att på balkongen utanskulle behöva en så att jag kan komma upp i vissa skåp. Måste kolla vad en sån kostar. Har länge tänkt köpa en.

                                  

Visst ser det härligt ut med vårblommor som sticker upp ur jorden. Den fina bilden har mitt barnbarn Annalena tagit i trakten av Helsingborg, där hon bor. Fotot är från förra våren för våren är ju sen där i år. 

Nu är det snart tid för tvättstugan. På radion (P4 norrbotten) firar dom Marcus Hellner som kommer hem till Gällivare i dag. Han bor ju nu för tiden i Gällivare. Han gick skidgymasiet där och har stannat kvar efter skolan. Är säkert pga att det är så bra tillgång på snö. Bra när man ska träna skidåkning. 

Nu börjar det ljusna till ute. De mörka molnen drar nog bort nu. Härligt! Vi får höras mer i morgon . Hej då!                         

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0