Regn

Stiger upp till en mulen dag. Ja det är det som väntar i dag enligt SMHI. Eventuellt ska det regna också. Bara att bita ihop. Vi kan ju inte vänta att det ska vara strålande sol varje dag. Det måste ju komma nederbörd också så att växtligheten får sitt. Och nu ser jag hur det regnar. Ska visst bli ett annat väder i morgon.

I dag ska jag få min guldspruta och det behöver jag. Börjar ha ont överallt. Bara att ta ett steg känns hemskt. Kan nån förstå hur ont det kan göra? Möjligtvis nån som har reumatiskt. Tänker då på min stackars mamma som hade ont hela tiden. Och ändå klagade hon inte som jag gör. Hon var nog tåligare än mig.

I går blev det inte mycket gjort för mig. Stickade några varv och läste några kapitel. Knappt jag orkade se på TV. Satte på TV-n för sällskapets skull och löste nåt korsord innan det var tid att sova. Hade tråkigt med andra ord. I dag vet jag inte vad jag ska göra. Till lunch gör jag en pastagratäng på rester jag har i kylskåpet. Det enda nya blir en sallad med körsbärstomater. Efter lunch skulle jag behöva gå på affären men jag får se hur rörligheten är på eftermiddagen. Matte hade köpt kött (av finaste sort) i går. Nu är det upp till mig vad jag ska göra av det. Matte hade på förslag att jag skulle göra stroganoff eller biff gorgonzola. Själv är jag förtjust i biff med lök. Nu återstår det att se vad det blir av det hela.

Tro det eller inte nu måste jag tända taklampan. Det är mörkare än natta. Och regnet bara vräker ner. Just nu har distriktssköterskan varit här och gett mig sprutan. Så då är detta gjort och bara för mig att vänta på lindringen. Bara regnet ger sig lite så att jag kan gå ut. Nu får jag tänka på nåt annat att göra. Hoppas det är nåt bra på TV i kväll, har inte kollat än. Hoppas ni har det bra och att solen skiner på er. Ha det så bra så ska jag skriva nåt i morgon. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0