Min stackars mage

När man tittar ut, ser det så härligt ut. Men när man öppnar dörren känns det kyligt. Visserligen är det så tidigt på morgonen, men ändå. Den riktiga sommaren vill inte infinna sig. Men det är inte nåt man kan göra åt. Får vara glad att det inte snöar. Minns 1968 i juli, då det snöade i Jokkmokk. Jag var där så jag vet att det var så. Samma år den 30 september var jag i St. Annas skärgård (Östergötland) och badade samt solade. Det var 30 grader varmt. Man kan tala om kontraster.

Fick ett telefonsamtal från min läkare i går. Hon talade om att proverna jag lämnat inte var bra. Hur kan man ha fel i magen utan att känna av det? Har aldrig haft nåt fel på magen förut. Va less jag blir. Nu är det bara att forsätta undersöka. Om man bara hade nån att prata med, nån att fråga? Min läkare är jättebra, men jag förstår inte allt hon säger. Jag var in på Google men blir inte klokare där. Tål att tänka på om jag vill gå vidare med detta. Vet inte om jag orkar med en till sjukdom. Bara tanken gör mig sjuk.

Såg en snutt fotboll i går. Spanien fick stryk av Schweiz med 1-0. Katastrof för Spanien! Nästan roligt för mig. Bollen går inte alltid favoriternas väg.

Till Ica idag för att köpa Leksands brungräddade knäckebröd. Till lunch steker jag upp palt och till middag tar jag tillvara köttfärssåsen, som blev kvar. Kokar väl nån pasta till. Igår kväll såg jag "So you think you can dance" första avsnittet. Följde upp med "American idol" där jag såg att mina favoriter är kvar. Till veckan avgörs det vem som blir segrare.

I morgon blir det en springdag för mig. Tygaffären, Kupan och Konsum, pengarna kommer att rulla. Jag är ganska ekonomisk av mig, men ibland är det kul att handla. Jag har inte så mycket att göra av med med, så jag tar det med ro. Nu ska jag ta en dusch och sen vara en stund på balkongen. Ska försöka att inte tänka på min mage, men det blir svårt. Hoppas att ni inte har såna problem som jag har? Ta det med ro mina vänner! Vi hörs.
                                      Hej då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0