Prinsessan Tova

-17 grader i dag men blir nog lite varmare under dagen. Har just druckit kaffe med en skinkbaguette till. Lyssnar på radio norrbotten där dom sänder från skid-SM i Piteå. Norrbotten har ju med många åkare. Ni ska veta att norrbottningar är ett stolt släkte. Kan känna mig underlägsen dom för att jag är inflyttad. som en invandrare. Kanske därför jag känner mig besläktad med invandrare. Skit detsamma!

Igår skrev jag ett mail till Konsum Norrbotten och omtalade att jag tyckte dom var dyra på matvaror mot Ica. Fick ett svar från dom att dom var medveten om att Älvsbyn hade höga priser och att dom skulle åtgärda det. VA????? Jag tror att jag smäller av. Nån som erkänner. Få se om dom gör nånting åt det.

Tova var här i går eftermiddag. Vi spelade skip-bo och vänd-tia. Efter middagen såg vi konståkning och kommenterade denna.

                               
Sätter in en skojbild på Tova. Jag vet inte var den är tagen. Kanske på nåt tivoli. Det visar prinsessan Tova.

I dag är det vaccinering mot den vanliga influensan. Det är mellan 10-14. Hur ska jag hinna med detta. Måste på affären också för att handla mat till helgen. Sen ska jag på Kupan och kolla på en pigtittare och priset på denna. Dessutom ska jag laga mat och diska. Skulle städa också men det flyttar jag till morgondagen. Blir det nån tid för vila idag? Kanske i kväll.

Det blir löksoppa till lunch idag. Hela veckan är det soppa till lunch. Billigt och bra. Till middag har jag inte kommit på nånting ännu. Kanske jag får nån idé på affären. Det ger sig.

När Tova åkt hem stängde jag av TV-n och la mig att läsa en stund innan sömnen överbemannade mig. I kväll blir det väl "På spåret" och kanske nåt mer. Ska köpa en ny Året Runt så då har jag nya korsord så helgen är räddad.

Nej nu ska jag in på Facebook Farmville och mjölka mina kor osv. Kul va?  Nu spelar dom Carola Becker (gift med min vän Johan Becker) med låten "Jag vill gå hem med dig". Nu är det tack för i dag och hoppas vi höres i morgon.  Hej då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0