Finnkampen

Har just fikat och löst melodikrysset. Nu har jag satt på TV-n och ska kolla "So you think you can dance", reprisen. Det är samma väder som i går. Var ju på fotvården och blev ompysslad av Marie. Hon satte ett plåster på som avlastning och skickade med två att byta med. När Isabel kommer, ska hon få köpa på apoteket. Det var skillnad kan jag säga mellan att gå dit och att gå hem.

Värmde kålpuddingen och kokade potatis till middag. Vid åtta tiden kom Jocke och Oscar. Jocke installerade det trådlösa till datorn, så nu är det klart. Sen dom for hem såg jag på TV. Bl a "Five days" sista delen. Jag kan säga att jag var trött när jag la mig. Somnade direkt.

Just nu hör jag musik från Lomtjärnsparken, jag vet att det ska vara nån avslutning på sommarparken, med underhållning och servering. Tror jag skippar det. Matte kommer inte till lunch idag så jag har all tid för mig själv. Ska äntligen putsa detta silver, som jag har skjutit upp hela tiden. Jocke, Pernilla och Oscar kommer på eftermiddagen, innan dom återvänder till Skellefteå.

Ska se Finnkampen kl. 16, det är så spännande. Vad jag ska se i kväll vet jag inte. Det brukar ge sig. Fyran börjar med ett nytt dansprogram, med kändisar naturligtvis. Sen har dom en svensk film, jag inte sett. "Bröllopsfotografen", synd med all reklam och tom nyhetsavbrott, mitt i filmen. Ettan har "Sommarkväll" med Anne Lundberg, och det enda som skulle kunna på mig att se det, är Pernilla Andersson. Bra låtskrivare och sångerska. Nu får vi se vad jag tittar på, det kan bli nåt helt annat. Jag ska nu intressera mig för dansarna, det är ju final nästa vecka. Ska sluta skriva nu och jag fortsätter i morgon.  Hej då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0