Dagen är vaken

Jag har ju alltid radion på litegrann på natten och i morse när jag vaknade  spelade dom "Dagen är vaken" med Cajsa-Stina Åkerström. Då vaknade jag också så skönt och kände det som om dom spelade bara för mig. Fastän man vaknar och har ont så kan man ändå njuta av att bara vakna. Utan att känna efter så kan man undra vad dagen har att erbjuda. I går vann jag ju 50 kr på triss igen. Och det är ju inte vanligt direkt. Idag har jag spelat på lotto tio rader (ingen vanlig syssla). Så kl 18.15 får jag se på TV om jag har vunnit nåt. Jag brukar inte spela nåt och därför aldrig vinna heller. Men tur kan man ha nån gång.

Spagetti och köttfärssås till lunch. Matte tog bussen till Piteå efter han ätit. Han skulle på lasarettet och kolla synen. Ringde nyss och sa att han var klar så han tar 16.40 bussen tillbaka. Trodde inte att det skulle gå så fort så han kommer med en tidigare buss än han räknat med. Middagen blir vid 17.30-tiden. Skönt för mig eftersom att han äter här.

På eftermiddagen har jag läst och stickat. Solen har lyst idag men det har varit lite kyligt. Var ute en stund på balkongen utan jacka, och jag frös inte så det var inte kallt direkt. Vet inte om jag ser på TV i kväll efter lottodragningen. Är inget jag längtar efter att se. Bättre att lyssna på radion.
 
Beställde en ny väska från HM idag. Jag hade en rabattcheck på 25% som jag passade på att använda. Väskan är ganska stor och mullvadsfärgad. Passar till min vinröda vinterjacka som jag fick av Anki. Väskan kommer nästa vecka. En present till mig själv.

Ha det nu så bra alla vänner och njut av livet, det är ju så kort! Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0