Räkmacka

Det vackra vädret fortsätter. På radion varnade dom för brandfara från Luleå till Kalix utmed kusten. Nu vill dom ha regn. Till lunch gjorde jag tradarlunch alltså bacon, ägg och stekt potatis. Det smakade verkligen gott. Färskpotatisen är som allra bäst nu.
Efter lunch la jag mig en stund och läste. Slumrade till en stund. Barbro kom och gav mig guldsprutan. Så skönt när jag får den. Som om den räddar mitt liv. 
Efter det gick jag ut och då träffade jag Lilly. Vi satt och pratade en stund innan jag gick på affären. Köpte bl a en ny lampa till fläkten och lite annat. Jordgubbar köpte jag också, naturligtvis.
Träffade några andra bekanta och var inte hemma förrän fyra. Gjorde räkmackor som vi åt till middag. När det är så varmt vill man inte äta så mycket. Behöver mest ha nåt salt i sig och dryck förstås.

Jocke ringde från Norge och sa att han mådde bra. Skönt att höra ifrån honom. I kväll ska jag se CSI på femman och sen Seinfeldt. Men innan dess ska jag lägga mig en stund, jag är så trött. Jordgubbar till snask i kväll. Gottigott!
I morgon måste jag nog gå till biblan, få se om dom har nåt lästvärt. Till i morgon ska ni ha det så bra, hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0