Löning

Idag får jag lön, eller rättare sagt pension. Då känner man sig som en kung, fast inte i baren, utan på Konsum ungefär. Fast när man har betalat räkningarna så är man inte som en kung direkt. Hellre som en groda som ingen prinsessa vill kyssa.
Innan jag hade pension var jag sjukskriven och fick 5000 mer i månaden än jag har nu i pension och för mig är det mycket pengar. Men man får vara glad att man får nånting. Dom som är unga nu vet inte vad dom kommer att få i pension om dom nu får nånting. När jag var ung trodde man att man skulle få det bra med ATP pension. Men då gjorde dom om hela systemet innan jag fick pension, så då föll en del poäng bort. Så blev det med detta.

Jag har tvättstugan mellan 13 - 16. Ska försöka hinna på affären också för att handla lite mat.  Idag är det bara så där en 16 minusgrader. Skönt! Det dalar ner lite snöflingor från en halvmolnig himmel.

Jag har sett lite skidor på TV i förmiddags. Skidskytte VM med en silvermedalj för Sverige i mixstafetten. Det var ju duktigt. Sen säger jag bara "Linda Rosing" vem är intresserad av vilken karl hon ska välja. Tänk att lägga ner pengar på ett sånt program. Ja man blir aldrig förvånad. Det är ungefär som "Ensam mamma söker" och "Eller bonde söker fru" eller allt vad dom heter. Snart blir det väl ett program typ "Barn söker föräldrar"!  eller "Vovve söker matte"!  Jag tycker det skulle vara ett program som heter "Hemlös söker bostad"! Men vilka hyresvärdar vill vara med?   Nu är det bara att åka ner i källaren och ta hand om min tvätt. Ha det så bra så hörs vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0