Mot ljusare tider

Tisdag morgon. Har ätit frukost och ska nu duscha. Matte kommer på lunch strax efter 11.30. Hinner bara göra pilsnerkorv med mos, tack vare att jag sov så länge. Idag ska jag försöka ta mig till biblioteket samt hämta paketet på Ica. Ingen synlig skillnad på mitt ben. Men det tar nog sin lilla tid, så svullet som det har varit. Bara att stå ut.

Isabel ringde i går kväll och det är så roligt att prata med henne. Sen fick jag ett brev från Dalarna. Det var en singel som en barndomskamrat sjungit in. Bra låtar, bra sjungit. Det blir julens skiva. Sista julen fick jag en från Michael Michailoff men det här är ju annat. Lite mera min musik så att säga.

Så programmet "Mamma till en mördare" i går. Förstår att jag som ensamstående mamma, haft jättetur med mina barn. Dom har blivit fina människor trots att man har haft dåligt med pengar och inte har kunnat skämma bort dom, som jag hade önskat. Tack för det! Och tack mina fyra barn för att ni blev som ni blev.

Ikväll är det som vanligt desperata husfruar och brothers & sisters. Det är sista gången före jul.

Det är gråmulet idag bara 1 grad kallt. Mörkt är det i alla fall som det är den här tiden på året. Men nu har det ju vänt, så vi går mot ljusare tider. Härligt!

Ha det nu så bra så kanske vi ses i morgon. Hej då!

Kommentarer
Postat av: Barbro

Det är den 21/12 vi har vintersolståndet, så det blir mörkare några dagar till.

2009-12-09 @ 04:49:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0