Annandag jul

Det är visst kallt i dag. Jag har inte kollat men enligt FB ska det vara så. Jag ska nog inte ut. Väntar Jocke och hans familj på fika på eftermiddagen.  Har gjort en mjuk chokladkaka och jag har pepparkakor och två andra sorters kakor. Blir det nu för kallt så kanske dom inte kommer. Visserligen har dom en Volvo men bilarna far så illa i stark kyla. I morgon far Jocke och Oscar tillbaka till Skellefteå. Oscar ska på ett träningsläger (tror jag det var).

Igår åt vi bruna bönor till middag. Det var så gott. Mycket gör att man inte äter det så ofta. Vi ska värma upp dom som vart kvar till lunchen.

Igår kväll såg jag "På spåret". Det var första gången jag var duktigare än dom tävlande. Och det berodde på att dom var urkass, inte på att jag visste mer. Efter det såg jag första delen av Camilla Läckbergs deckare "Stenhuggaren". Den var så där. Andra delen är i kväll. Bra var däremot nästa film "Offside", en svensk film. Den var underhållande och man kunde känna igen vissa saker. Allt detta visades på ettan.

Jag har löst melodikrysset för en stund sen. Det var lätt och det är ju tur det, så man klarar av det. Den dag man inte klarar det kanske man har blivit senil. Det ligger inte i släkten att bli det, får hoppas att man klarar sig. Man har ju så många andra krämpor så det räcker. Det är ju inget man kan göra nåt åt.

Nu ska jag börja med lunchen. Ni har det väl skönt och är lediga förstår jag. Njut av livet! Och var snälla mot era medmänniskor, även om dom är utlänningar. Hörs i morgon! Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0