Sol eller inte

Så var det lördag igen och påskafton. Grått och trist ute men enligt radion ska det bli sol på eftermiddagen, svårt att tro när man kollar ut. Måste ut efter lunchen och köpa potatis annar blir det ingen Janssons. Affärerna har ju öppet till 15.  Annars har jag inget bokat idag. Får ta det som det kommer. Pratade med Isabel nyss och hon kommer eventuellt nästa helg. Skönt för då får man nånting gjort, hon är ju så duktig och snabb.

Såg en film med Michael Nyqvist igår. "Underbara älskade". Det är ett drama och sorglig men den berörde mig inte som det brukade. Jag brukar skvala och gråta för ingenting men det var som den inte satte sig i min själ.
Efter den såg jag "De utvalda". Har läst  boken som har skrivits av John Grisham. Filmen var så där, boken var mer spännande.
På ettan får jag inte missa "Brottet och straffet", i kväll. En brittisk serie som är bra. Sen hade jag tänkt se "En kärlekssång till Bobby Long".  Film med John Travolta och Scarlett Johansson. Verkar vara bra och har fått 4+. På tvåan har dom italienskt tema i kväll. Få se om jag kan se nåt därifrån. Jag är ju ett italienfan.

Matte kommer klockan ett och då ska vi äta pannkaka med grädde och sylt. Istället för sill och potatis som vi får ta i morgon när jag köpt potatis. Men tilll middag äter vi Janssons, ägg och prinskorv bl a. Det här kan väl inte intressera nån annan än mig. Men så är det.
Ska försöka få en tid till vila på eftermiddagen.Det är så skönt att vila en stund och säkerligen behövligt. Men nu ska jag börja med lunchen så ni får ha det så bra. Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0