Nu är jag deppig

Och herre min je. Igår kväll började det snöa som bara den, och nu är marken vit igen. Ja till och med träden är vitklädda. När ska detta vända. Från en solig morgon till en snöig kväll, hände det i går. Jag vill inte detta. Jag vill ha gröna gräsmattor och gröna löv på träden.

På en madrass i mitt vardagsrum ligger Alec och ser på barnprogram. Isabel ligger på samma madrass och sover. Själv sitter jag vid datorn och lyssnar på radion. Samtidigt som jag skriver detta. SAIK fick stryk i går också. Med 0-1. Nu verkar det vara kört för dom. Dom spelar ju bra men kan inte göra mål. Och sen tycker jag att deras målvakt är endera hjulbent eller kobent. Om dom inte vinner i kväll så blir det Brynäs som vinner SM. All heder åt dom.

Idag ska jag koka potatis och grönsaker. Skiva stek och göra gräddsås. Sen blir det till att duka fram med svartvinbärsgele, smörgåsgurka och tomater. Återstår att äta med en del av min familj. Matte kommer inte för han är ledig idag.

Jag har inte ätit frukost än. Ska göra kaffe snart och breda en macka. Endera mjukkaka eller leksands. Som pålägg har jag ost, kokt skinka eller falukorv. Eller kanske jag kokar ägg och sätter på kaviar. Det var länge sedan.

Mörkret drar fram över Hagelvägen. Känns som om jag skulle vilja krypa ner i sängen igen. Nej nu är det bara att rycka upp sig. Det finns de som har det sämre än vad jag har.

Ska kolla femdygnsprognosen och se om jag inte hittar en ljusglimt nånstans. Ha det nu så bra mina vänner. Hej då!

Livet kan vara kul också!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0