Och solen skiner

Idag fem grader och det ser lovande ut vad det gäller solen. Igår när jag varit med soporna satte jag mig utanför tolvan och solade. Satt i drygt en timme och bara njöt av värmen som solen förmedlade. Det kändes ljuvligt att bara känna solens strålar. Hoppas att jag fick lite fräknar på näsan.

Matte dök nyss upp. Han har börjat tidigt och har nu ledigt till 10.45. Då passar han på att dricka en kopp kaffe. Mitt skellefteåfrämmande kommer inte förrän i morgon, men steken är klar och vilar sig i kylen.

Lyssnar på "Ring så spelar vi" nu. Det obligatoriska järnsläppet verkar vara slående för dom som ska svara på frågorna. Undrar varför det blir så? Utbudet på musiken är varierande kan man säga. Allt från Jerry Lee Lewis till Sean Banan.

Annars kan jag säga att vad dagen bjuder på är inte klart ännu. Lite läsning och mest vila. Mina vrister gör sig påminda i dag också. Gör att man känner sig levande, kan jag säga.

Ikväll ser jag Lewis om det går för sig. Beror på Alec kanske. Hoppas nu att ni får en bra lördag. Hej då!

Än har dom inte satt ut bänkarna framför husen, men jag har en rullator jag kan sitta på.

Kommentarer
Postat av: Åsa

Kall snålblåst och snö i luften här i Hälsingland, tänk att man tappar lusten för allt när vädret är dåligt, vill bara grotta ner mig i tv-soffan idag, det är ju så när man jobbar heltid måndag till fredag att på helgerna ska det mesta ske, men man måste bara få vara ibland och inte göra ett jota och en sån dag har jag idag.Kanske är du lilla söta fröken fräken idag efter gårdagens solande?

2012-04-14 @ 10:28:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0