Idag avgörs det

Tempmätaren har inte hakat upp sig för idag är det 13 grader. Regnet är då kvar i alla fall. Hör och häpna idag kommer Ulla A från färdtjänsten och hälsar på. Hoppas, hoppas nu att jag får behålla min färdtjänst. Det skulle vara en skön känsla för mig att slippa be om att få åka och handla t ex. Det är ju så mycket annat jag måste. Är man så klar i huvudet som jag är, så är det nedvärderande att måsta be om allt. Med färdtjänst kan jag göra vad jag vill. Gå på teatern eller bio. Eller bara åka ner till stan och fika. Nu är det bara att hoppas på detta.

Hoppas gör nu monegaskerna på en liten prins eller prinsessa i vår, då Victoria ska nedkomma med ett barn. Herre min je vad det ska skrivas i alla tidningar om detta, innan det är klart. Vad less man kommer att bli. Och det ska spekuleras fram och tillbaka om allt från hertigtitlar till dop och allt som rör detta. Hua!

Kräftor åt vi i går och det var smaskens. Alec ville inte smaka. Han åt, hör och häpna, sju varmkorvar. Han älskar varmkorv, precis som sin mormor, Korvis. Bara korvar med senap och ketchup, inget bröd ska det vara. Fattar inte hur han orkade. Vad gör han av detta i sin lilla kropp. Gott var det i alla fall.

Slöade mig igenom TV-n. Ikväll ser jag "Lewis" på femman. Nu ska jag klä mig innan UA kommer. Höll tummarna för mig idag. Ni får veta i morgon hur det gick. Hej då!

                                           

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0