VM i friidrott inomhus i Polen

Tittar ut genom fönstret nu på morgonen och ser att det har slutat blåsa. Gångbanan kantas av stora pölar efter det sista regnet. Men än är det is kvar. Några grader plus är det men det ser inte så skönt ut.
 
SAIK fick stryk av Färjestad på straffar igår. Men dom har ju vunnit serien i alla fall. Få se vilka dom möter i slutspelet. Då får dom spela lite bättre tycker jag. Har varit lite si och så på sista tiden.
 
Abeba Aregawi tog guld på 1500 m i friidrotts inomhus VM. Michel Tornéus tog brons i längdhopp i samma tävling. Emma Green Tregaro fick nöja sig med femte plats i höjdhopp. Tävlingarna fortsätter idag.
 
Trots att jag röstade på Ellen Benediktson och Songbird igår kväll blev det ingen vinst. Men min favorit är hon i alla fall. Jag förstår fortfarande inte varför halva Europa ska säga sitt om vår final. ?????? Det räcker väl att dom får rösta i slutfinalen. Bläh!
 
Tror att Matte dyker upp idag. Då tar jag fram kalopsen från kylen. Vidare kan jag meddela att jag har fått ont i fyrtån igen. Less blir jag. Ska dammsuga så jag får bort lite skit från golven. Kul va? Hoppas ni har det roligare än så. Hej då!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0