Väntar på småfåglarna

 
Mulet idag också. Bara -1 grad men tycker det känns kyligt inomhus. Det är väl ålderns höst som kryper in under huden. Samtidigt undrar jag vad pojkarna i SAIK håller på med. Fick stryk med 6-1 av tabelltvåan igår. Nu börjar dom vara disträ i sitt spel. Tur att dom har några poäng att ta av. Skärpning efterlyses!
 
Igår lyssnade jag på Ellen Benidikson och Songbird. Klart den finaste sången i årets mello. På lördag ska jag rösta på henne. Bäst att ladda mobilen med pengar och hoppas att röstningen går fram. Det brukar vara lite si och så med det.
  
 
I alla fall är det fågeln som hon sjunger så vackert om, denna flicka. Hoppas på vinst för henne. Lyssna och rösta!
 
Är lite förkyld men inget jag lider av direkt. Igår var ju Linda här och la om mina tår. Sen skulle hon ta fem rör blod. Men det höll på att skita sig. Jag är så svårstucken nu för tiden. Det är som att ådrerna rullar bort när nålen kommer i närheten.  Det gick till slut men tog tid. Jag tror att den som sticker plågas mer än mig.
 
Idag blir det nog pytt till middag. Kanske jag gör en sockerkaka med äpplen till kaffet. Det kan vara gott. Önskar er en fin dag med hopp om bättre väder. Ciao!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0