Flyttar sängen

Solig morgon och blåsig och just nu +3 grader. Min gräsmatta täcks av ett tjockt istäcke. Men då solen visar sig kan man inte mer än vara glad. Känns som om livet återvänder. Väntar på dagen då jag kan stappla ut en vända. Och känna solens strålar som värmer. Inte alltför avlägset hoppas jag. Man bor ju på fel plats i livet. Väntar på vinst från postkodlotteriet. Då flyttar jag! När jag får min pension kan jag numera ångra att jag jobbade halvtid då ungarna var små. Men inte ska man gråta över spilld mjölk. Gjort är gjort.
 
Funderar på att möblera om i sovrummet. Flytta sängen längre från fönstret för att få mer värme. Men då måste jag ha hjälp förstås. Skulle behöva värmeisolera hela lägenheten.
 Så här har jag sängen nu Ni får se om jag flyttar om allt. Tar ett kort då det är klart. Ni vet väl vad man säger om dom som möblerar om. Att dom är otillfredsställda och det kan nog stämma. Hihihi! Ska jag renbädda min säng idag? Ids jag? Det tar lång tid att byta påslakan på täcket. Handikapade jag! Men skönt då det är klart.
 
Idag värmer jag upp makaronilådan från middagen igår till lunch.Till middag blir det kycklingben tror jag. Ha det bra nu. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0