Är våren på gång?

Har inte svårt att somna framför TV:n nu för tiden i den sköna fåtöljen. Igår skulle jag se kockkampen om vilka som ska tävla i finalen nästa vecka. Då somnade jag och fick i morse kolla på nätet hur det gick. Det blev Ala som möter Amir.
 
Matte bjöd på middag igår. Han gjorde sin berömda chili con carne. Alec och Isabel var också inbjudna. Sen skulle Alec göra läxan. Det gillade han inte varken att skriva med små bokstäver och att göra sammansatta ord med stj-ljudet. Men det ordnade sig i alla fall. Matte for på jobb efter maten och efter sitt skift for han hem för att ha en ledig dag.
 
För Luleå hockey slutade årets slutspel med förlust mot Växjö. Men det är väl bara att komma igen nästa år. Mitt lag är då kvar och vi får se hur det blir i semin.
 
Omläggning i dag. Ska jag aldrig på säga hej och tack till sköterskan. Och då menar jag att såren har läkt.  Har nu äntligen stickat färdigt Mattes sockor. Nu gör jag uppehåll i stickningen. Är gode less sockstickning nu. Kommer att vara en lat människa idag. Glo på dumburken och vila. Har startat en tvättmaskin så det blir det ända jag gör idag samt att värma rester till mat. Skönt att vara pensionär på egna villkor.  Plus grader ca 7 och halvsoligt bakom slöjmoln. Men min gräsmatta är fortfarande isig. Ingen vår på min uteplats. Inga kottar har vaknat än.
 
Semla skulle smaka bra idag.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0