Sover i fåtöljen

-9 grader idag. Började med nya Alvedon med modifierad frisättning. Två stycken ska man ta med 8 timmars intervall. Tyckte jag blev dåligare med hjärtklappning. Men nu känns jag bättre. Kanske jag ska lägga av med värktabletter. Och försöka stå ut med värk. Men då läker inte såren. Ja hur man än vänder på saken vet man inte vad som är bättre. Idag är strumporna på igen.  Hua! Omläggning idag också. Om det nu kommer nån sköterska. Man vet aldrig.
 
Matte kom igår kväll och han har varit ute och jobbat sen fem. Jag började dagen med att göra en räksallad som han kan äta när han har tid. Tog också fram pain riche ur frysen till salladen.
 
Jag älskar mitt nya täcke. Varmt och gott sängen. Matte och jag har börjat undra varför vi bor här uppe i norr. Är det inte på tiden att vi drar oss hemöver nu. Åtminstone jag som är upplänning. Matte har ju ingen familj som han måste ta hänsyn till. Bara att flytt. Om man nu kan få en lägenhet.
 
Fortsätter att sticka på mina raggisar. Så att jag sen kan sticka Matte ett par. Frusna fötter är inte nån hit. Kan också njuta av mina nya fåtölj. Sover så gott middag i den. Drar en filt över mig och sen kan man sova gott. Härligt i vintermörkret och kylan. Räknar dagarna tills våren kommer och knackar på.
 
Hoppas nu att ni får en bra dag. Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0