Kick up your heels! It´s friday!

Good morning my friends! Har just slutat min frukost. En kopp Arvid Nordqvist och macka med kokt skinka och tomat på. Radion meddelar att en man har skjutits i huvudet i Stockholm. Mannen var en nattklubbsägare med skumt förflutet. Hua vad det händer mycket i stora världen. Tur att man håller sig inomhus i sin lilla lägenhet.
 
Fredag igen. Veckorna rusar iväg. Men just nu gör det ingenting. Närmare våren kommer vi. Vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag tänker på sköterskorna som besöker mig för omläggning. Alla dom har olika metoder vid omläggningen. Inte konstigt att det aldrig läker. Hon som var igår behövde inte ens lämna huset så hade bandagen lossnat. Hon som skulle ta av mig strumporna senare fick tejpa och tejpa igen. Ändå varnade jag för att det inte skulle sitta. Men fick en blick som om jag inte var riktigt klok. Jag börjar vara riktigt less på att behandlas som en mindre vetande. Om det är nån som känner min kropp och vet hur den fungerar, är det väl jag.
 
 SAIK fick en vinst igår. Efter några förluster var det skönt att vinsten kom igen. Än är dom först i tabellen. Om två veckor har dom ledighet, då OS startar. Heja pojkar!
 
Ska försöka dammsuga idag. Matte och Isabel handlade till mig igår. Så kylen är fylld igen. Köpte en Sprite Zero så ikväll dricker jag en limoncello. Men bara en så att jag inte somnar. Sen blir det TV som vanligt. Ha det bra och hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0