Fryser

Det håller på att bli kallare, just nu 24 grader och klart. Solen har vi sett i två dagar. Mysigt fast kallare så att man håller på att frysa om näsan. Tur att man inte måste ut. Min svåger ringde från Stockholm igår kväll dom hade sju gradet. Hm!
 
Idag måste Isabel hämta paketet och handla lite år mig.
Kuddarna till stolarna bl a. Påslakanet samt mattan . Nu fattas bara täcket. Det köper jag på Maxi på måndag. Lite nytt kan inte skada. Bara för att pigga upp mig i min ensamhet. Får inte glömma att köpa garn till mina sockor. Har blivit så frusen på gamla dar.
 
Undrar om det är nåt på vinterstudion idag. Det är ju SM veckan nu och igår vann Mora herrarnas stafett (med Emil Jönsson). Har ingen aning vem som vann damernas. Sen spelade SAIK igår. Hur gick det ? ,ingen aning. Får kolla i AB.
 
Klockan fem var jag upp och duschade. La mig vid 21.30 så jag var ganska utsövd vid det laget. Men efter duschen la jag mig igen och somnade om. Skönt. Det var Eva som kom och tog på mig strumporna. Sen kaffe och rostat bröd. Mums! Melodikryss blev det sen. Snart TV på. Måste diska efter gårdagen. Slarvigt eller att jag inte orkade igår. Skit detsamma vad.
 
Nu får ni ha det så bra. Ska ni ut så klä på er varma kläder. Ha det!!!!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0