Efterlyser ny blogg

Kan nån ge mig ett tips om nån blogg som man kan använda. Har ju blogg.se nu och tycker att det krånglar så mycket. Bara det att texten försvinner mitt i alltihopa. Om man tänker att man har skrivit jättemycket och så försvinner allt som man har skrivit. Då blir jag som knäpp. Nästan som att man vill skita i att skriva om. Man är ju inte nån dataspecialist som vet så mycket.
 
På radion är det Tengby & Zimmergren. Ett mysigt program som har bytt Anna Mannheimer mot Klara Zimmergren. Har bestämt att jag inte ska ha strumpor i dag heller. Det gör för ont. Har druckit kaffe och ätit en skinkmacka. Det är det enda jag får i mig. Igår gjorde jag en sallad med ägg och räkor som jag sen fick slänga bort. Kunde inte äta mycket. Till middag gjorde jag en kopp choklad (dark) och en leksands. Det kunde jag äta i alla fall. TV för hela slanten.
 
Snart ska jag duscha. Välbehövligt kan man säga. Och sen blir det stickning. Matte har också beställt raggsockor. Han tycker han har frusna fötter nu mer. Eller om det är mer golvkallt. Idag är det -10 grader men det är kallt som bara den. Blåser nordan.

Och det vet väl alla som har varit här att då är det iskyla. Hua! Vinterstudion är det alpint. Jag längtar efter längdåkning men dom är på träningsläger före OS som startar 7/2. Får se om det blir nån medalj för Sverige. Kanske en i utförsåkning. Fast jag skulle bli glad om Emil Jönsson vann sprinten. Och jag önskar att Anna Haag fick en medalj. Det är mina älsklingar.
 
 Håller mina tummar för dom. Nu duschen. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0