Simone kom inte hit

Potatislimpa med falukorv på blev min frukost tillsammans med kaffe. Inget slår gott kaffe på morgonen. Nytvättade strumpor är påsatta. Så nu kan dagen börja.  Har börjat på raggsockorna, i ett karamellglatt garn. Har satt mobilen på laddning.
 
I södra landet har det varit storm, vid namn Simone. Men nu har stormen bedarrat. Hit upp kom den inte, tack och lov. Här nån grad varmt och lite tråkigt. Som det brukar vara vid denna tid. Än är det väl för tidigt att längta efter sommaren. Jag väntar väl till nyår åtminstone.
 
I slutet på veckan blir det ny månad, november. Räkningarna betalda och det var inte nådigt vad räkningar det var denna månad. Inte billigt vara sjuk kan jag säga. Jag som hade tänkt köpa nya vinterskor. Men jag får slita lite mera på Mattes avlagda. Tur jag inte ska vara så mycket ute. Får vara glad om pengarna räcker till ett par stödstrumpor som jag kan byta av med. När jag tvättar dom som jag använder. Hi och hå!
 
Nu tror jag att stickningen tar vid fram till lunch. Önskar er en bra dag. Mina vänner som inte har blåst bort önskar jag en glad dag. Ciao!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0