Honungsplåster

Ingen sol idag. En av alla dessa brandvarnare, jag har i min stora lägenhet, har börjat pipa. Tack och lov fick jag kvinnan från hemtjänsten att ta ner den. Ska man ha så många brandvarnare? Verkar inte klokt. Nu har det slutat pipa. På fotfronten är det nya bud. Honungsplåster! Känns betydligt bättre i alla fall. Har provat det förut när jag jobbade på Hägnan. Då läkte mitt sår på ett ben bra. Få se hur det blir nu.
 
Kaffe med rostat bröd (med marmelad) till frukost. Kanske inte det nyttigaste, men det var gott i alla fall. En trombyl tillsammans med en vattendrivande som efterrätt. Två panodil slinker också ned. Sen är det bara att börja dagen i radions sällskap. Kanske blir det en mahjong eller två.
 
Tar ner tvätten och sätter bort ställningen. Vid tolv kollar jag vad jag ska äta till lunch. Har tagit fram tre kotletter till middagen. Det börjar vara tomt i frysen. Till veckan får jag fylla upp. Ska be Isabel skjutsa mig till Ica Maxi på tisdag. Då ska jag också köpa köttfärs till julköttbullarna. Det blir väl några kilon. Skönt att ha färdiga köttbullar i frysen, så man bara kan ta fram en påse då man behöver.
 
Tror Matte kommer idag för att jobba. På fotbollsgalan igår gick många priser till Zlatan, tillsammans med guldbollen.Det unnar jag han. Han är ju bäst. 
 
En bra dag önskar jag er. Hej då!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0