Halt väglag

Det regnade igår kväll. Inte kul fastän jag höll mig inomhus. Bara att titta ut genom fönstret gjorde mig deppig. Och idag är det blida. Inte kul!
 
Inte kul heller att se Dallas på TV. Jag såg det inte då det var aktuellt på åttiotalet. Men nu visar ju guldkanalen det. En serie som går utanpå det mesta. Men ibland måste man se eländet. Annars brukar jag fastna i Animal Planet eller tvåan med sitt naturprogram. Nu sist såg jag om floden Donau och sen Zambesiefloden. Ganska intressant tycker jag.
 
Ingen dag utan gnäll från mig. Idag har jag ont i vänster stortå och fyrtå. Var tvungen att ta en tablett av den starkare sorten. Får se hur det hjälper. Annars känner jag ett tryck över bröstet. Hoppas det går över så jag inte får lunginflammation igen. Slut på gnäll för idag!
 
Matte kom aldrig igår på grund av att bussarna inte gick. Det var för halt. Idag kommer han vid lunchtid. Vet inte hur han jobbar.
 
Har blivit med carport. Har hyrt en sån så att Matte och mina andra barn kan parkera när dom hälsar på mig. Det är ont om besöksparkeringar här på Hagelvägen. Ibland får man P-bot när man står fel. Och det är inte svårt att göra det. På radion varnar dom för halt väglag. Jag ska hålla mig inne i alla fall.
 
Ha en bra dag och hej!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0