Pingstdagen

Så trött jag var igår. Sov middag två gånger och ändå höll jag på att somna flera gånger vid TV:n. Såg Lewis och Hathaway lösa mordgåtor men sen skulle jag se eurovisionsfestivalen och orkade inte. Vid fem på morgonen hörde jag vem som vann på nyheterna. Var väl i och för sig inte så intressant hur det gick. Men nu vet jag att Danmark vann tätt följd av Azerbaijan och Ukraina. Sverige kom på fjortonde plats.
 
Ikväll ska Sveriges tre kronor spela hockeyfinal mot Schweiz. Detta land har ju inte förlorat en endaste match i turneringen. Får se om vårat land ska bli den första att besegra dom. Hm?
 
I natt vaknade jag och gick på toa. Såg då en igelkott stog och åt av kattmaten jag hade ställt ut. Hen lät sig väl smaka. I morse var det tomt på fatet. Nu får jag nog dra ner på portionerna för nu blir det lättare för dom att skaffa sin egen mat. Nu har björkarna börjat grönska. Då har sommaren kommit. I södra landet regnar det, men här är ännu solen kvar. Men det är varning för dåligare väder. Ska man hinna sola nåt innan sommaren är över? Tur det finns brun utan sol.
 
Ska nu kolla vad jag kan äta idag. Blir väl nåt med korv. Eller? Blomkål kanske jag lägger till. Passar bra. Eller en pytt. Slutsvamlat nu. Ha en bra dag denna pingstdag. Hej då!
 
Idag blir det väl ingen glass men innan nästa vecka är tillända hoppas jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0