Oh, vad det grönskar

Nu har bilbränderna flyttat till Örebro. Blir jag förvånad? Och i den stadsdel där jag bodde. Jag har hört mycket skit om Vivalla sen jag flyttade därifrån. Jag trivdes då där när jag bodde i min lägenhet. Visst det var mycket invandrare där. Men jag hade inget ont av dom. Tvärtom var dom hjälpsamma och trevliga. Ja av mina grannar, en finne, hade mycket fyr för sig när han var onykter. Men det var ju inte varje dag. Om man nu ska tro tidningarna så är det tonåringar som startar bränderna. Då kan man undra vad dom har för föräldrar?
 
Och nu har vi lördag igen. Solen skiner, men inte var det nån värme när jag steg upp klockan sex. En god kopp kaffe med en vetepärla med skinka på. Så nu är jag igång.
 
Såg en västern på ettan igår kväll, "3.10 Yuma" , tror jag den hette. Jag gillar västernfilmer och den här var ingen gammal film. Ganska bra! Innan dess såg jag lite Let´s dance. Nu var det Maria M som åkte ut. Kvar till final blev det Oscar S och Markolio. Då håller jag på den yngre dansaren. Markolio tycker jag bara svamlar omkring. Men juryn tycker han är bra. Så man tror att han ska vinna. Nu ska jag väl inte uttala mig, eftersom jag inte röstar.
 
Ikväll ser jag Lewis förstås och sparar resten till play. Blir det nån solning idag? Snart ska jag duscha. Vad blir det för mat idag? Ingen aning. En hamburgare med sallad eller värmer jag upp gårdagens soppa. Vilket som.
 
Ha nu en fin dag hörni! Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0