Kristihimmelsfärdsdag

Torsdag och helgdag mitt i veckan. Och det ska väl också vara folknykterhetsdagen. Mycket på en gång. Har sovit som en stock i natt. Så skönt! Tänk vad lite bandage kan göra underverk.
 
Idag ska Alec komma och vara här när Isabel jobbar. Fritids är ju  stängt då det är helg. Blir grillkorv till lunch och till middag spagetti och köttfärssås. Kom ihåg att plocka fram köttfärs från frysen igår, konstigt nog. Just nu hör jag på radion, P4 och där är det Pejje Johansson som håller i trådarna med sverigeresan. Får se om det lyckas idag att ta sig fram genom landet via telefon.
 
Mulet just nu så då behöver jag inte städa ute. Det ska vara varmt och soligt då jag ska göra det. Mattan jag har i hallen ska ut på decket, och jag hämtar då in den blå mattan från förrådet. Som jag pryder hallen med. Mina fina stolar som jag fick från Skellefteåborna ska ut och grillen ska väl också ut. Sen ska det skuras och fejas.
Men det blir en varm dag jag gör detta.
 
Undrar vad jag ska göra till frukost idag. Naturligtvis kaffe och kanske rostat bröd. Kan bli lemon curd och ost. Eller ägg med kaviar. Korv med skivade tomater på knäckebröd. Bara välja och vraka. Och så får jag inte glömma medicinen. Tror jag ska spela lite mahjong i väntan på Alec. Tillsammans med radiorösterna.
 
Ha nu en kristligt och nykter dag. Jag ska då njuta att jag inte har ont just nu. Peppar, peppar!
 
                                 Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0