Kom sol, kom värme

Den andra maj. Nu ska väl den riktiga våren komma. Kom sol och värme till mig. Jag längtar efter att inte behöva ta på mig  alla  kläder vid utgång. Efter att dricka mitt morgonkaffe utomhus. Jag längtar efter att ha hela tår att vifta med i nyklippt gräs. Efter blommor som blommar i rabatten och efter att se småbarn leka vid gungorna. Och jag längtar efter en solvarm kram.
 
För inte så länge sen sökte jag på nätet efter priser på tvättmaskiner. Då såg jag att många priser inkluderade frakt och installation. Men nu finns inga spår av det. Varför det var så viktigt för mig med det är, att om jag ska beställa installationen separat blir det så dyrt. Jag vet ju hur det var för Isabel när hon köpte en begagnad maskin. Hon var tvungen ha en gubbe som installerade maskinen och en annan gubbe för elen. Till syvende och sist blev maskinen skitdyr.  Jag är en fattig pensionär som inte kan slänga ut så många pengar. Det räcker gått och väl med priset på tvättmaskinen. Och varför det är så viktigt för mig med en egen maskin, är att jag inte ska måsta be om hjälp med att tvätta. Just nu är det så svårt för mig att gå och ingen står väl här vid min dörr och tokber om att få hjälpa mig med tvätten.
 
Vad konstigt det känns idag att det är torsdag. Skulle vilja tro att det är måndag. Deklarationerna ska vara inne idag. Jag gjorde bort det för några veckor sen. Numer är det ju så enkelt för en vanlig löntagare. Kommer ihåg då man slet sitt hår över deklarationerna. Alla avdrag man skulle försöka göra, och hoppas på att det skulle bli godkänt. Det var då det. Nu är det bara att godkänna och skriva under.
 
Ingen Isabel igår. Får se om hon har tid med mig idag. Skulle behöva nya bandage på mina sargade tår. Jag önskar er en fin dag.
 Hej då!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0