Hjälp mina tår!

Torsdag morgon och jag har tvättat en maskin som nu hänger ute på tork i det vackra vädret. Ska nog tvätta en maskin till senare idag. Har inte sovit så gott efter två. Tårna vill inte sluta värka. Vad ska hända med mina sår som inte vill läka. Kommer vi in i röten är det nog gånget för mig. Matte vill jag ska ringa till VC, men där verkar dom ju inte veta hur jag ska göra. I september är det ett år sen jag stötte fyrtån och vid den tiden petade fotvårderskan upp såret på stortån. Nu är det högra stortån som vätskar vid nagelbandet också. Hua så less jag är. Lederna värker också och inga värktabletter har jag. Mer än pamol. Känns som om repet väntar på mig.
 
Igelkottarna fick sallad med tomater och gurka och makaroner igår kväll men dom tyckte inte det var så gott. Åt i alla fall lite grand eller kanske det var den skuttande skatan som åt. Blir nog en portion kattmat ikväll. I helgen är det slutmatat för mig. Då får dom försörja sig själva. Dom får mat så länge kattmaten räcker.
 
Såg efterlyst igår kväll. Nån idiot i Skåne far omkring och skär hästar i hagar. När dom tar han som gör det, kan dom väl skära av han penisen sakta och plågsamt. Och sen lämna han blödande tills han blöder ihjäl. Önsketänkande!
 
Ha det så bra i det vackra sommarvädret. Hej då!
 
                                     
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0