Vårdagjämning

Ganska murrigt ute. Inte så att jag längtar ut direkt. Matte kom igår och har sovit här i natt. Nu på morgonen har han farit till Sunderbyn för att träffa sin doktor. Men han kommmer tillbaka och ska vara här tills i morgon. Har beställt matvaror från Samhall. Och dom kommer nog på förmiddagen.
 
15.35 börjar slottssprinten på ettan. Hoppas att Emil vinner. Han är outstanding vad gäller sprint. Men innan det är det ju Emmerdale.
 
Joakim har namnsdag idag. Även Kim som vi kallade honom för när han var liten. Jocke fick han heta när han kom till Örebro. Kärt barn har många namn. Eller hur?
 
Vårdagjämning är det idag. Dag och natt är lika långa. Kan det verkligen stämma? Ja om sakkunskapen säger det så är det nog så.
 
I Älvsbyn händer mycket. Nu har en trettioårig man blivit skjuten i en trappuppgång på Storgatan 2. Mitt emot huset jag bodde i förut. Nån gärningsman är inte gripen. Den skjutne är känd av polisen. Skulle inte förvåna mig om han har skjutit sig själv. Mannen är opererad och vapnet hittat. Det var ju inte så många år sen en man blev knivstucken till döds  på Storgatan 5. Rena gangstertillhållet kan man säga. Hoho!
 
Nu ska jag diska efter frukosten. Ha en bra onsdag och hej då!
 
                                                  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0